Jsem milovníkem této drůbeže, je to delikatesa a nesmysl psát, že je suchá. Naopak, když se umí upéct, dá se máslo, podlévá se, luxus. Na polévku se povaří krky se zeleninou a nirvána je na světě a v břiše skvostné teplo.
Naprostý souhlas, pro kluky jako fotbalisty skvělé hodnotné jídlo, a co píšeš o polévce, další naprostý souhlas, vařila jsem ji minulý týden, nenechal si ji ujít ani Starší a dorazil dokonce v čas, aby zbylo:)
Krůtí maso je delikatesa.
OdpovědětVymazatChybí jen bramborové knedlíky😊
VymazatTřeba bosáky?
VymazatTy jsem ještě nedělala. Musím se poohlédnout po nějakém "vytuněném" receptu🙂
VymazatDíky za inspiraci na oběd! :)
OdpovědětVymazatKrůtí maso je skvělé,dělala jsem vývar, z celeho krku+ zelenina, mlaskali všichni i na psiky zbyly kosti😊
VymazatJsem milovníkem této drůbeže, je to delikatesa a nesmysl psát, že je suchá. Naopak, když se umí upéct, dá se máslo, podlévá se, luxus.
OdpovědětVymazatNa polévku se povaří krky se zeleninou a nirvána je na světě a v břiše skvostné teplo.
Naprostý souhlas, pro kluky jako fotbalisty skvělé hodnotné jídlo, a co píšeš o polévce, další naprostý souhlas, vařila jsem ji minulý týden, nenechal si ji ujít ani Starší a dorazil dokonce v čas, aby zbylo:)
VymazatTo je nádherné zátiší! A těch chutí a vůní co vzbuzuje :).
OdpovědětVymazat