Pečená krůta


                                       Krůta jakkoliv - tentokrát "v oleji" 😉

Komentáře

  1. Odpovědi
    1. Chybí jen bramborové knedlíky😊

      Vymazat
    2. Ty jsem ještě nedělala. Musím se poohlédnout po nějakém "vytuněném" receptu🙂

      Vymazat
  2. Díky za inspiraci na oběd! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krůtí maso je skvělé,dělala jsem vývar, z celeho krku+ zelenina, mlaskali všichni i na psiky zbyly kosti😊

      Vymazat
  3. Jsem milovníkem této drůbeže, je to delikatesa a nesmysl psát, že je suchá. Naopak, když se umí upéct, dá se máslo, podlévá se, luxus.
    Na polévku se povaří krky se zeleninou a nirvána je na světě a v břiše skvostné teplo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas, pro kluky jako fotbalisty skvělé hodnotné jídlo, a co píšeš o polévce, další naprostý souhlas, vařila jsem ji minulý týden, nenechal si ji ujít ani Starší a dorazil dokonce v čas, aby zbylo:)

      Vymazat
  4. To je nádherné zátiší! A těch chutí a vůní co vzbuzuje :).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky