Asi jste dostala všechno zadarmo?!


 Chtěla bych tím článkem zdůraznit, jak je důležitá určitá úroveň v určitých skupinách lidí. Konkrétně myslím politiky. Kdo jiný než politik by totiž kromě velmi dobrého ovládání a vyjadřování se naší krásnou řečí, měl mít promyšleno, co řekne na veřejnosti, aby neklesl na úroveň „chrousta“.
Tím, že vláda nařídila nouzový stav a omezila náš život, jak omezila, ukázala daná situace, jak je to vlastně s uživením se některých OSVČ. 
 Dotklo se mě vyjádření: „Nechám to na fotbalistech a na jejich morálním přístupu, jestli si chtějí přijít říct o pětadvacet tisíc. Myslím si, že by neměli."
Bože, kdo tohle může vypustit z úst!!!. Asi jen ten, kdo vůbec neví, o co jde! A proč se já k tomu mohu vyjádřit! Nejsem fotbalista, nejsem tedy pokřivená husa, která křičí. Já totiž mohu křičet z toho důvodu, že jeden ze synů je fotbalista a byl OSVČ. A proto vím, že kdyby nebyl námi rodiči v začátcích podporován, tak by fotbal nehrál, protože by se neuživil. Ta osoba, která se takto vyjádřila, nemá ani ponětí o tom, kolik je to dřiny za málo peněz, jak dlouhá je to nejistá a pracná cesta za úspěchem a kolik snů a přání se nikdy neuskuteční, že vyvolených je jen pár a ti rozhodně žádat o „25“ nebudou právě proto, že se to slučuje s jejich morálkou. Ale jestli pak ví, kolik hráčů i z té nejvyšší soutěže, si nyní našlo práci, aby uživili sebe nebo rodinu.
A na větu: …no tak konečně makaj….lze jen odpovědět:…víte vy vůbec, co je to za námahu a odříkání než se vychová kdokoli, kdo to chce v čemkoli někam dotáhnout, tušíte vůbec, jak malá bývá šance  a  jak veliká je konkurence.
Veřejně činní lidé by měli přemýšlet o tom, jestli z praktického hlediska dobře znají situaci, nad kterou se chtějí pohoršovat, protože potom se nad nimi právem mohou pohoršovat ti, kteří vědí, jak se věci mají.

Komentáře

Oblíbené příspěvky