Štika na rajčatech
Konečně jsem sebrala odvahu a rozhodla se. Jsem totiž toho, co
se týká mého těla, srab. Několik let vím, že jednou budu muset podstoupit operaci
očí, ale když vás nic nenutí, a ještě vám odborník řekne, že zatím není třeba
dráždit hada bosou nohou, do žádného zákroku se neženete. Až teprve tehdy, kdy
je to jedno. Tak. A objevil se okamžik,
kdy je to jedno spojené se šedým zákalem. Pravděpodobně dědičné, naštěstí
řešitelné.
Měsíc nuceného nic nedělání, alergie na kapky a slunce,
vycházení v bejsbolce a v co nejtmavších brýlích… musím poděkovat
všem svým blízkým, že s tak protivnou a nepříjemnou osobou vydrželi.
Jedna z možností, jak mohu poděkovat, je, že uvařím, co
si kdo přeje. Kupodivu byla shoda. Štika na bylinách a rajčatech.
Rajčata milujeme, každý rok vysazuji rajčohrad, cca 100
sazenic, nezavařuji, ale zamrazuji.
Zdroje vlastní: štika, byliny (rozmarým, petržel, estragon,
bazalka, rajčata, salát)
Zdroje nevlastní: máslo, pečivo, citron, koření na ryby a o
Řeka Simona olej a balsamiko
Výsledný počin vypadá
následovně, většinou nic nezbyde.
Pro rajčata mám slabost.
OdpovědětVymazatKonzumujeme s milostivou všechny druhy ve velkém a na všechny způsoby.
I my jsme rajčoeatři na všechny způsoby :)
Vymazat