Štika na rajčatech

 
Konečně jsem sebrala odvahu a rozhodla se. Jsem totiž toho, co se týká mého těla, srab. Několik let vím, že jednou budu muset podstoupit operaci očí, ale když vás nic nenutí, a ještě vám odborník řekne, že zatím není třeba dráždit hada bosou nohou, do žádného zákroku se neženete. Až teprve tehdy, kdy je to jedno.  Tak. A objevil se okamžik, kdy je to jedno spojené se šedým zákalem. Pravděpodobně dědičné, naštěstí řešitelné.

Měsíc nuceného nic nedělání, alergie na kapky a slunce, vycházení v bejsbolce a v co nejtmavších brýlích… musím poděkovat všem svým blízkým, že s tak protivnou a nepříjemnou osobou vydrželi.

Jedna z možností, jak mohu poděkovat, je, že uvařím, co si kdo přeje. Kupodivu byla shoda. Štika na bylinách a rajčatech.

Rajčata milujeme, každý rok vysazuji rajčohrad, cca 100 sazenic, nezavařuji, ale zamrazuji.


Jídlo je jen na pár ingrediencí z vlastních zdrojů.

Zdroje vlastní: štika, byliny (rozmarým, petržel, estragon, bazalka, rajčata, salát)

Zdroje nevlastní: máslo, pečivo, citron, koření na ryby a o Řeka Simona olej a balsamiko

 Výsledný počin vypadá následovně, většinou nic nezbyde.

 

 

Komentáře

  1. Pro rajčata mám slabost.
    Konzumujeme s milostivou všechny druhy ve velkém a na všechny způsoby.

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že jsi v pořádku a že ti a ani tvým přináležejícím velká voda škody nenadělala.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat